22.6.10

Bloggen er opprettet, og Konfettiform har fått liv.


Et møte med en særdeles engasjert person har gitt meg inspirasjon til å starte denne bloggen. Ingen flere "skal bare først"...  Dette vil bli hvor jeg lagrer alt inspirerende jeg finner på nettet. Bloggstart skal feires med en deilig muffins. Er du med?

3 kommentarer:

hviit sa...

Hurra for deg!!

Janne sa...

Takker for hyggelig hilsen og tips på bloggen min:) Jeg ser at du har tanker rundt etablering av egen nettbutikk, så moro:) Hva ønsker du å selge?? Jeg jobber til daglig i et firma som leverer ulike nettløsniger. Om du ønsker info rundt oss og hvilke ulike nettbutikk-løsninger vi leverer kan du ta en titt innom www.tryggnett.no

Vi var de første i norge som lanserte et kjøpesenter på nett.. se www.plenti.no
Så her finnes mye løsninger:) Mange tips og triks kan jeg også hjelpe deg med om du ønkser.

Tenk litt på det:)

Ha en fin kveld,
Klemmer fra Janne!

KonfettiForm sa...

Takk for fine tilbakemeldinger! Noen timer gammel blogg, og 2 kommentarer. Så moro!

Og en spesiell takk for tips fra deg, Janne :)!! Skal sjekke ut sidene du nevnte, er alltid åpen for nye idéer. Produktene mine vil nok være kort (gaver, bursdag, jul etc.), bilder (malte, målgruppe barn), gavepapir/artikler til innpakning), og evt. "custom design" invitasjoner til bryllup, bursdager etc. Altså, mye papir-baserte produkter.
Jeg lagrer deg/legger deg til, så husker jeg deg ;) Kanskje jeg kontakter når tiden er inne for "Grand opening" av shop :)
En fin kveld til deg også, klem fra Lena.